Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κερ: «Θέλω να μείνω στους Γουόριορς»


 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο προπονητής των “πολεμιστών”, ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει ως επικεφαλής της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Στιβ Κερ, έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχει γράψει τη δική του ιστορία με… χρυσά γράμματα με την ομάδα από το Σαν Φρανσίσκο και στόχος του είναι η παραμονή του στον πάγκο της.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των “πολεμιστών” στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ο 58χρονος τεχνικός ανέφερε πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στιβ Κερ:

«Θέλω να μείνω εδώ. Ξέρω ότι ο Μάικ και ο Τζο θέλουν να μείνω, οπότε είμαι πολύ σίγουρος, δεν αγχώνομαι καθόλου για αυτήν την κατάσταση. Είμαι πολύ ικανός να προπονήσω, δεν έχει σημασία ότι έχω μόνο ένα έτος συμβολαίου. Είναι τιμή μου που μπορώ να τον προπονήσω. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζω. Ο τρόπος που διοικεί μια ομάδα και ελέγχει το παιχνίδι. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει».//Γ.



Source link