Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Κερδίσαμε με το έξυπνο παιχνίδι του Σλούκα, ο Ερνανγκόμεθ θα είναι στην αποστολή για τη Βιλερμπάν’




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Αταμάν: "Κερδίσαμε με το έξυπνο παιχνίδι του Σλούκα, ο Ερνανγκόμεθ θα είναι στην αποστολή για τη Βιλερμπάν"

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε ειδική αναφορά στους Κώστα Σλούκα και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη μετά την νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Ο Κέντρικ Ναν και ο Ντίνος Μήτογλου ξεχώρισαν στο σκοράρισμα στην νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ με 97-85, όμως ο Εργκίν Αταμάν έδωσε τα εύσημα στον Κώστα Σλούκα (11 πόντου, 9 ασίστ) και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (10 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε πως ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των πρασίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν (14/12, 22:00) στην EuroLeague.

Αναλυτικά ο κόουτς Αταμάν σημείωσε:

“Μετά από μία διπλή αγωνιστική στην EuroLeague τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι πάντα δύσκολα. Ξεκινήσαμε με χαμηλό τέμπο, ήμασταν soft και έτσι ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι από την ώρα που μπήκαν στο παρκέ ο Σλούκας και ο Μπαλτσερόφσκι αρχίσαμε να παίζουμε πολύ καλύτερα. Ο Καλαϊτζάκης έκανε καλή δουλειά στη άμυνα και στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο. Χάσαμε λίγο την ισορροπία μας στην τελευταία περίοδο, αλλά αμέσως, με το έξυπνο παιχνίδι του Σλούκα βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και ήταν μία καθαρή νίκη.

Ελπίζω ότι στο παιχνίδι με τη Βιλεμρπάν θα έχουμε και τον Γκριγκόνις και τον Ερνανγκόμεθ. Ο Χουάντσο ήδη επέστρεψε και προπονήθηκε με την ομάδα, θα είναι στην αποστολή για το ματς. Σε ό,τι αφορά τον Γκριγκόνις δεν νομίζω ότι έχει κάτι σοβαρό. Ελπίζω να ανακάμψει γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, ιδίως μέχρι να επιστρέψει και ο Παπαπέτρου. Επίσης ο Καλαϊτζάκης, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, ίσως πάρει κάποια λεπτά στην EuroLeague, γιατί σήμερα μας έδωσε αυτοπεποίθηση”.



Source link