Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κεντζιόρα: «Προτιμώ να παίζω στόπερ»


 

Για την αλλαγή της θέσης στην οποία αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις εντυπώσεις του από την φετινή πορεία της ομάδας μίλησε σε πολωνικό Μέσο ο 29χρονος αμυντικός.

Μπορεί να έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε οποιαδήποτε θέση, ωστόσο ο πολωνός παίκτης του “δικεφάλου του βορρά” παραδέχθηκε ότι η θέση του σέντερ μπακ του ταιριάζει περισσότερο: «Άρχισα να παίζω περισσότερο, κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα να παίζω πιο συχνά σε αυτή τη θέση. Στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ έπαιζα μόνο στο κέντρο της άμυνας αλλά αν χρειαστεί κάτι ο προπονητής, μπορώ να παίξω και εκεί αλλά και στα δεξιά. Νιώθω πολύ καλά που είμαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ζεις, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», ανέφερε αρχικά ο Τόμας Κεντζιόρα.

Μιλώντας για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος και για το ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας του, συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι σε όποια ομάδα και αν έχω παίξει, έχω κατακτήσει και από έναν τίτλο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ καλά και όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε πολύ δρόμο και όλα είναι μπροστά μας».//ΠΜ



Source link