Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κατερίνα Καραβάτου: Η κόρη της Αέλια έγινε 12 ετών


Μια ημέρα που θυμάται για όλη της την ζωή είναι η σημερινή για την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς η κόρη της, Αέλια έχει τα γενέθλιά της.

Η κόρη της παρουσιάστριας και του Κρατερού Κατσούλη σήμερα, Πέμπτη 14/96 κλείνει τα 12 και όπως ήταν αναμενόμενο, η Κατερίνα Καραβάτου δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια.

Η τρυφερή μανούλα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie φωτογραφία με την μικρή της και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές τρυφερό μήνυμα.

«Αυτό το υπέροχο κορίτσι γίνεται σήμερα 12 χρονών και η ευτυχία μου -γι αυτόν τον καλό άνθρωπο που μεγαλώνει- είναι απερίγραπτη: γιατί αγαπά, σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, ακούει, μαθαίνει, χαμογελά και προχωρά με το θάρρος της ηλικίας της προσπαθώντας με γενναιότητα ν αντιμετωπίζει όσα βρίσκονται στο δρόμο της.

Κι είμαι περήφανη πολύ, γιατί είναι το παιδί μου και δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, μαθαίνω από την Αέλια περισσότερα απ’ ότι ποτέ μπορεί να φανταζόμουν και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Και η ευθύνη του να είμαι η μητέρα της είναι μεγάλη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι χαρά μου! Χρόνια πολλά υπέροχη Αέλια μας!», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.





Source link