Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Καταιγιστική Πορτογαλία πήρε την πρωτιά με… εννιάρα | Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο η Σλοβακία


 

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διέλυσε το Λουξεμβούργο επικρατώντας 9-0, ενώ και η Σλοβακία βρήκε εμφατική νίκη επί του Λιχτενστάιν με 4-0. Η Ισλανδία βρήκε τη… λύτρωση στην εκπνοή, ενώ η Ουαλία πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Λετονίας στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ισλανδία – Βοσνία και Ερζεγοβίνη 1-0

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Όμως, καμία από τις δύο δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια… κολλημένες στο μηδέν. Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες συνέχισαν σε χαμηλό ρυθμό, με την Ισλανδία να… κλέβει τη νίκη με γκολ του Φινμπόγκασον στις καθυστερήσεις που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Λετονία – Ουαλία 0-2

Η Ουαλία ήταν αυτή που ξεκίνησε περισσότερο δυναμικά την αναμέτρηση. Από νωρίς θέλησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας το γκολ. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα, με τον Ράμσει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η Ουαλία ήταν αυτή που κατάφερε και πάλι να βρει δίχτυα με τον Μπρουκς να κάνει το 2-0 στο τέλος της αναμέτρησης και να κρατά ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι της πρόκρισης.

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο 9-0

Οι Πορτογάλοι μπήκαν… αφηνιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησαν με το… καλησπέρα σκοράροντας μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Ινάσιο να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας. Η Πορτογαλία, συνέχισε σε υψηλές πτήσεις. Στο 18′ ο Γκονσάλο Ράμος έκανε το 2-0, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίχτης, βρήκε δίχτυα για το 3-0. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, μετατρέποντας την νίκη της σε… πάρτι από το πρώτο κιόλας μέρος. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ινάσιο βρήκε και πάλι δίχτυα, κάνοντας το 4-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Ζότα να παίρνει την πάσα από τον Μπρούνο Φερνάντες και να σκοράρει για το 5-0. Μόλις δέκα λεπτά αργότερα, ο Χόρτα βρίσκει δίχτυα για το 6-0, στο 77′ ο Ζότα έκανε το 7-0 ενώ στο 83ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες με εμφατικό τρόπο έκανε το 8-0. Στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Ζοάο Φέλιξ με εξαιρετικό σουτ έκανε το 9-0 διαλύοντας το Λουξεμβούργο που δεχόταν τα σφυροκοπήματα των Πορτογάλων.

Σλοβακία – Λιχτενστάιν 3-0

Οι Σλοβάκοι φρόντισαν από νωρίς να δείξουν τις προθέσεις τους. Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού άνοιξαν το σκορ με τον Χάντσο, ενώ στο 3ο λεπτό ο Ντούντα έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι… καθάρισαν το ματς μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μακ βρήκε ξανά δίχτυα για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ, με το 3-0 υπέρ της Σλοβακίας να παραμένει έως το τέλος.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των ομίλων εδώ.

 



Source link