Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Καταιγίδα στο Μεξικό: Βίντεο από τη στιγμή που κεραυνός σκοτώνει δύο ανθρώπους

Η στιγμή που οι κεραυνοί χτυπούν 3 ανθρώπους και σκοτώνουν τους δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια καταιγίδας στο νοτιοανατολικό Μεξικό, καταγράφηκε σε ένα σοκαριστικό βίντεο.

Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 33χρονη γυναίκα, η Ελβία ντε Ζεσούς, που έκανε διακοπές και ένας πλανόδιος πωλητής, ο Φέλιξ Άντρες.

Όλα έγιναν σε παραλία της περιοχής Aquila της πολιτείας Michoacán στο νοτιοανατολικό Μεξικό.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δήμαρχος της Aquila επιβεβαίωσε πως οι κεραυνοί χτύπησαν δυο άντρες και μια γυναίκα. Η γυναίκα, τουρίστρια στην περιοχή, σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο άλλος άντρας, ένας πωλητής αιωρών, πέθανε λίγη ώρα μετά, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Από το χτύπημα τραυματίστηκε και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος κατάφερε να επιβιώσει.

Το σοκαριστικό βίντεο

Στο βίντεο καταγράφηκε η τρομακτική στιγμή που οι κεραυνοί πέφτουν και χτυπούν τους ανθρώπους, σαν να τους είχαν σημαδέψει.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές η 33χρονη τουρίστρια κεραυνοβολήθηκε ενώ προσπαθούσε να πλησιάσει τον 34χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο από την καταιγίδα που είχε ξεσπάσει, κάτω από μία στέγη.

Παρά τις προσπάθειες τόσο του συζύγου της όσο και διασωστών που βρίσκονταν στην παραλία, η γυναίκα δεν κατάφερε να επανέλθει.

Ο άτυχος πλανόδιος πωλητής μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.





Source link