Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Καρδίτσα: Συγκέντρωση ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο

Στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας στη 1 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Τα εμπορικά καταστήματα έκλεισαν από τις 12 το μεσημέρι, ενώ ο σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών – Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας πραγματοποίησε και κινητοποίηση στη ΔΟΥ Καρδίτσας.

Στη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία μεταξύ άλλων ελεύθερων επαγγελματιών, συμμετείχαν έμποροι, δικηγόροι, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, γιατροί, τοπογράφοι, μηχανικοί, φωτογράφοι, ιδιοκτήτες Ταξί, φορτηγών, ιδιοκτήτες ξενόγλωσσων φροντιστηρίων, κομμωτές, ψυκτικοί, αλλά και ιδιωτικοί υπάλληλοι, καθώς και αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ομιλητές έκαναν λόγο για «χρόνια αναποτελεσματικότητα και αδυναμία του κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες», και «άδικες και αυθαίρετες οι οριζόντιες ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο πλήττει καίρια τους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Όπως υποστηρίζουν,«κανένα φορολογικό μέτρο δεν θα πρέπει να ξεκινάει με την υπόθεση ότι όλοι είναι ένοχοι φοροδιαφυγής».

www.ertnews.gr



Source link