Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Καμμένου: «Δύσκολος ο όμιλος στο Ευρωπαϊκό, αλλά σημασία έχουν τα χιαστί»

Την πρωταθλήτρια κόσμου Ολλανδία, την πανίσχυρη Ουγγαρία και την Κροατία θα αντιμετωπίσει η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νετάνια (3-16 Ιανουαρίου 2024), όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες (12/9) στην πόλη του Ισραήλ. Ένας όμιλος αναμφίβολα δύσκολος, όπως παραδέχθηκε η Αλεξία Καμμένου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, σπεύδοντας όμως να υπενθυμίσει ότι τα πάντα κρίνονται στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

«Έχουμε πλέον διδαχτεί πως εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά, σημασία έχει πώς θα βρεθείς στα κρίσιμα παιχνίδια, δηλαδή τα χιαστί, που σε οδηγούν παραπέρα, στους ημιτελικούς και τα μετάλλια», τόνισε η ομοσπονδιακή τεχνικός από την Κοϊμπρα της Πορτογαλίας όπου βρίσκεται, παρακολουθώντας τις προσπάθειες της εθνικής νέων γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος. Όποια όμως και να ήταν η κλήρωση, τα πράγματα σε ένα Ευρωπαϊκό με τόσο καλές ομάδες είναι πάντα δύσκολα. Το χρονικό διάστημα που θα έχουμε δεν είναι μεγάλο, γι΄ αυτό και πιστεύω πως τα κορίτσια θα δουλέψουν πολύ με τους σωματειακούς προπονητές. Η κάθε μία θα είναι υπεύθυνη για τον εαυτό της, και έτσι θα έρθουν στην εθνική ομάδα σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία που θα μας δοθεί και να πάρουμε τη πρόκριση για το Παρίσι. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε καμπ προετοιμασίας χωρίς να παρέμβουμε στις υποχρεώσεις των συλλόγων στα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο καιρός είναι υπέρ αυτής της ομάδας και θα μπορέσουμε και ψυχολογικά να είμαστε σε ετοιμότητα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα μας δώσει την πρόκριση», πρόσθεσε η Αλεξία Καμμένου.



Source link