Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κακοκαιρία Daniel: Ολοσχερής καταστροφή των αγωγών στο Φράγμα Παναγιώτικο 

παναγιωτικο

Αυτοψία στο Φράγμα Παναγιώτικο έκανε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός με τον Διευθυντή Ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ Κώστα Παπαδάκη, τον Υπεύθυνο Ύδρευσης του Δήμου Γ. Μανούδη και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Απ. Διανέλλο.

Είναι εμφανής η ολοσχερής καταστροφή των αγωγών και κατάπτωσή τους μέσα στην κοίτη του ρέματος.

Ο κ. Μιτζικός  είχε  επιτόπου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή  ΥΠΕΣ Θ. Λιβάνιο για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται  για την τάχιστη αποκατάσταση των αγωγών Ύδρευσης του Φράγματος Παναγιώτικο.

Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

O Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, μετά την βιβλική καταστροφή, τη Γέφυρα Μπελεγρίνο στα Καλά Νερά.

Κατά την επίσκεψη τονίστηκε η συνεργασία για λύση του προβλήματος διέλευσης βαρέων οχημάτων από τα οποία εξαρτώνται πλείστες επιχειρήσεις. Είναι άμεση η ανάγκη για θέματα όπως η διανομή καυσίμων και τροφίμων , μεταφορές, οι κατασκευές και η εν εξελίξει κατασκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Υφυπουργό Υποδομών για την άμεση έναρξη εργασιών αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος Παναγιώτικο.

www.ertnews.gr



Source link