Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κακοκαιρία Daniel: «Η νύχτα έγινε μέρα από τους κεραυνούς» στη Μαγνησία

Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η Μαγνησία, καθώς την περιοχή πλήττουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν ήδη μεγάλο μέρος της χώρας, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση των φαινομένων τις επόμενες ώρες καθώς συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ η Πυροσβεστική δέχθηκε 12 κλήσεις για περιπτώσεις που αφορούσαν αντλήσεις και απόφραξη φρεατίων στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου καθώς επίσης σε Σκιάθο και Σκόπελο.

Στο Πανθεσσαλικό, στην περιοχή του περιφερειακού δρόμου, αρκετοί ήταν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με κλιμάκια της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο, προκειμένου να κάνει τους απαραίτητους απεγκλωβισμούς.

Δύσκολες ώρες και στο Νοσοκομείο του Βόλου, καθώς νερό έχει εισχωρήσει στο μηχανοστάσιο. Η Πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο ώστε να μην σημειωθεί κάποιο βραχυκύκλωμα που θα δυσχεράνει την λειτουργία του νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη η δραστηριότητα των κεραυνών ήταν συνεχής, ενώ η νύχτα έγινε μέρα πολλές φορές.

Δείτε βίντεο:

 

 



Source link