Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κέιν: «Θέλει προσοχή η Γιουνάιτεντ, από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία της Αγγλίας ο Μαγκουάιρ»


 

Ο πρώτος αγώνας του Άγγλου επιθετικού στο Champions League με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα είναι αύριο (20/9, 22:00) κόντρα σε γνωστούς αντιπάλους, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επισκεφθεί την “Allianz Arena”.

Ενώ ο Χάρι Κέιν έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ στην Bundesliga και η Μπάγερν Μονάχου ισοβαθμεί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει τρία από τα πέντε πρώτα παιχνίδια της στην Premier League, συμπεριλαμβανομένης της εντός έδρας ήττας με 3-1 από την Μπράιτον το Σάββατο (16/9).

Ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων”, Έρικ τεν Χαγκ, βρίσκεται ήδη υπό αμφισβήτηση και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο άβολα για τον Ολλανδό αν υποστεί ήττα από τους Βαυαρούς σε ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν την πρώτη εβδομάδα.

Ο Κέιν, ο οποίος έπαιξε σε πέντε σεζόν στο Champions League με την Τότεναμ προτού υπογράψει στην Μπάγερν το φετινό καλοκαίρι, είπε ότι η υποτίμηση της Γιουνάιτεντ θα ήταν επικίνδυνη:

«Πέρασαν μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να κάνει μια ομάδα επικίνδυνη επειδή θέλει να ανταποκριθεί», είπε σήμερα (19/9) στους δημοσιογράφους ο 30χρονος Άγγλος φορ, ο οποίος φέρεται να ήταν στόχος των “κόκκινων διαβόλων”.

«Είμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να τους προσέξουμε. Δεν σκέφτομαι την κατάσταση γιατί κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση από τις ομάδες που περνούν μια δύσκολη περίοδο», πρόσθεσε.

Οι συμπαίκτες του Κέιν στην εθνική Αγγλίας, Μάρκους Ράσφορντ και Χάρι Μαγκουάιρ θα είναι και οι δύο στην ομάδα, αν και ο Άγγλος διεθνής στόπερ έχει κάνει μόνο συμμετοχή ως αλλαγή για τη Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν. Ο αρχηγός των “τριών λιονταριών” πιστεύει ότι ο αμυντικός έχει δεχτεί άσχημη μεταχείριση:

«Νομίζω ότι ο Χάρι έχει μπει σε περιττό έλεγχο», είπε ο επιθετικός. «Μάλλον έχει αποδιοπομπαίος τράγος. Είναι ένας πολύ καλός φίλος μου, ένας εξαιρετικός τύπος και ένας πραγματικά σκληρά εργαζόμενος επαγγελματίας. Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια και στην ιστορία της Αγγλίας», πρόσθεσε.

Ο Κέιν είπε ότι ήταν χαρούμενος που είδε την παλιά του ομάδα Τότεναμ να ξεκινά δυναμικά τη σεζόν, αλλά πρόσθεσε ότι η μόνη του εστίαση τώρα ήταν να κερδίσει τρόπαια με την Μπάγερν Μονάχου και να τη βοηθήσει να κατακτήσει ξανά την ευρωπαϊκή δόξα.
Οι Βαυαροί κέρδισαν για τελευταία φορά το Champions League το 2020 εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, που είχε στον πάγκο της τότε τον νυν προπονητή τους, Τόμας Τούχελ:

«Ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα υπάρχει λόγος που με έφερε εδώ η Μπάγερν», είπε ο Κέιν. «Είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στην κατάκτηση του Champions League. Νιώθουν ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη φάση των ομίλων».

Ο Τούχελ, ο οποίος οδήγησε την Τσέλσι στον τίτλο του Champions League το 2021, περιέγραψε τον Κέιν ως «κάποιον που κάνει τη διαφορά»:

«Με τον καιρό θα κάνει τους παίκτες γύρω του καλύτερους και θα μάθει πώς να τους κάνει να λάμπουν. Θα κάνει ασίστ και όχι μόνο σκοράρει. Θα είναι η διαφορά και είναι ήδη η διαφορά», είπε ο Τούχελ, ο οποίος θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού την Τετάρτη 920/9).

«Είναι πολύ σημαντικός και γι’ αυτό βασιστήκαμε πολύ σε αυτή τη μεταγραφή και είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα μας αποδείξει ότι έχει δίκιο».

Ο Τούχελ, ο οποίος απολύθηκε από την Τσέλσι πέρυσι, έδειξε συμπάθεια για την τρέχουσα κατάσταση της Γιουνάιτεντ ενόψει του αγώνα του 1ου ομίλου:

«Υπάρχει πάντα πολύς θόρυβος γύρω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί ειδικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πρώην παίκτες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει μια κληρονομιά από τον πρώην προπονητή τους Άλεξ Φέργκιουσον που δημιουργεί προσδοκίες», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι. Μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο».//Λ.



Source link