Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κέιν: «Η Μπάγερν έχει νοοτροπία μεγάλου συλλόγου»


 

Ο Άγγλος επιθετικός σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει στους Βαυαρούς σε σχέση με την Τότεναμ για τα νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας. 

Ο Χάρι Κέιν έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αυτό το καλοκαίρι και μετακόμισε από το Λονδίνο και την Τότεναμ στο Μόναχο και την Μπάγερν αντίστοιχα. Ο έμπειρος Άγγλος στράικερ προσαρμόστηκε γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού των Βαυαρών, καθώς μετράει τρία γκολ και μια ασίστ σε τέσσερις αγώνες.

Ο Κέιν έχοντας μετρήσει συνολικά 435 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Τότεναμ, είχε 280 γκολ και 64 ασίστ, χωρίς όμως να έχει πανηγυρίσει κάποιον επίσημο τίτλο και έτσι σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Άγγλος φορ μπήκε σε διαδικασία… σύγκρισης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Κέιν:

«Θέλαμε να νικάμε στην Τότεναμ. Αλλά αν ερχόντουσαν μερικά συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα δεν ερχόταν και το τέλος του κόσμου. Στη Μπάγερν πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Αφού νικήσαμε με 3-1 και 4-0 στα δύο πρώτα παιχνίδια υπήρχε δυσαρέσκεια για τον τρόπο που παίξαμε. Αυτό είναι νοοτροπία μεγάλου συλλόγου».//Γ.



Source link