Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κέιν: «Για να είμαι κορυφαίος επιθετικός, πρέπει να μάχομαι για τίτλους»


 

Ο Άγγλος επιθετικός εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να πάρει μεταγραφή από την Τότεναμ στην Μπάγερν, τονίζοντας ποιος είναι ο τρόπος για να γίνει ο καλύτερος.

Η Μπάγερν φέτος πραγματοποίησε την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της. Οι “Βαυαροί” ξόδεψαν 100.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Ο Άγγλος επιθετικός σε συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους που επέλεξε αυτή τη μεταγραφή:

«Υπάρχει συζήτηση για τα τρόπαια. Φυσικά και θέλω να κατακτήσω τρόπαια. Αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που πήγα στην Μπάγερν. Ένιωσα ότι χρειαζόταν να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο, εάν θέλω τελικά να βελτιωθώ.

Εάν θέλω να είμαι ο κορυφαίος επιθετικός, ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, τότε χρειάζεται να παίζω στο Champions League και να μάχομαι για τίτλους. Ένιωσα πως η περσινή σεζόν κύλησε καλά για εμένα, αλλά όχι για την Τότεναμ. Αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Νιώθω την πίεση στην Μπάγερν. Δεν είναι απλά ότι θες να κερδίσεις, αλλά πρέπει να κερδίσεις”.

Όσον αφορά στους στόχους της Μπάγερν, η κατάκτηση του Champions League είναι στην κορυφή της λίστας: “Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη το Champions League, όμως ο στόχος είναι να το κατακτήσουμε. Είναι διαφορετική η πίεση και νιώθω πως μόνο θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να αποδίδω στο μέγιστο βαθμό».//ΓΓ



Source link