Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2026 ο Μεσίνα


 

Η ιταλική ομάδα πραγματοποίησε μια κίνηση εμπιστοσύνης και σεβασμού στο πρόσωπο του 64χρονου προπονητή, καθώς προέβη σε ανανέωση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2026.

Μπορεί η Αρμάνι Μιλάνο να γνώρισε ακόμη μια ήττα, αυτή την φορά στο πλαίσιο του Ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ιταλό κόουτς.

Το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα στη σεζόν η ομάδα του Μιλάνου, σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικό και ουκ ολίγοι είναι αυτοί που θέλουν τον Μεσίνα να αποχωρεί από τον πάγκο της Ολίμπια. Συγκεκριμένα, στην Euroleague βρίσκεται στην 15η θέση, όπου ισοβαθμεί με τον Ερυθρό Αστέρα με ρεκόρ 4-7, ενώ στη Lega A’ έχει εδραιωθεί στη μέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμούν 4 ομάδες με ρεκόρ 5-5.

Παρόλα αυτά, ο Πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Λέο Ντελ’ Όρκο, ανακοίνωσε την εν λόγω ανανέωση μέσω γραπτής δήλωσης, που ανάρτησε στα social media: «Το συμβόλαιο του κ. Έτορε Μεσίνα επεκτείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026». Να σημειωθεί ότι ο 64χρονος εκτός από χρέη προπονητή, έχει έναν ακόμη ρόλο στον ιταλικό σύλλογο, αυτόν του President of Basketball Operations.//ΠΜ





Source link