Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η επιστροφή του Νικόλα στο twitter και τα νέα πρόσωπα


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου ο δεύτερος κύκλος της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι

O Νικόλας Καλίρης (Σπύρος Παπαδόπουλος)  έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Επεισόδιο 1: Ο Νικόλας έχει παραιτηθεί από το σχολείο και ζει απομονωμένος σε μια παραθαλάσσια περιοχή, παλεύοντας ακόμα με τις ενοχές και τα τραύματά του από το μακελειό στο θέατρο. Η Μπετίνα προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει, όσο ο Μάκης προσπαθεί να προστατέψει τη Νάσια από την αντιδραστική συμπεριφορά που την έχει πιάσει με την απώλεια του Στάθη.

Ο Ίσσαρης, η Άννα και ο Πέτρος έχουν πάρει προαγωγή σε μια ειδική υπηρεσία, το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων, με προϊσταμένη μια αξιωματικό, τη Χρύσα, η οποία εκτός από την ειδίκευση και την τυπικότητά της, δεν μοιάζει να τους συμπαθεί πολύ.

Αντιμέτωπος με τα δικά του φαντάσματα κι έχοντας παραιτηθεί, ο Κάσδαγλης δέχεται την πρόταση του διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, από το οποίο αποφοίτησε. Ο Σταματάκης τού προτείνει να δουλέψει για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο με έναν όρο: να πείσει τον Νικόλα να προσληφθούν μαζί.

Από το σχολείο αποβλήθηκαν, πριν από λίγους μήνες, δύο μαθητές με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Πέρα από το σκάνδαλο, το γεγονός δημιούργησε και τριγμούς στην προοπτική ανανέωσης της θητείας της παρούσας διοίκησης και αυτό μοιάζει να ανησυχεί μια καθηγήτρια, την Πέρσα.

Ο Σταματάκης, όμως, έχει να αντιμετωπίσει μυστικά και εκβιασμούς. Ποιος είναι αυτός που τον εκβιάζει με ένα ερωτικό βίντεο της γυναίκας του, Δέσποινας; Ποιοι από τον κύκλο του είναι οι πραγματικοί φίλοι και ποιοι οι άγνωστοι εχθροί; Ο Ίκαρος, καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο και με κόρη στην τελευταία τάξη του Λυκείου, φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα για τα μυστικά του Σταματάκη. Η καλύτερή του φίλη, η Δάφνη, αρχηγός μιας ανερχόμενης πολιτικής παράταξης και μητέρα μαθήτριας του σχολείου, δεν σκοπεύει να τον αφήσει αβοήθητο. Η Πέρσα μοιάζει να ισορροπεί ανάμεσα στα μυστικά του σχολείου και την προσπάθειά της να ξεφύγει από αυτό το περιβάλλον.

Το βράδυ της μεγάλης δεξίωσης για τους χορηγούς του Κολλεγίου, όλοι μοιάζουν να κρύβουν από κάτι. Ποιος είναι ο καθηγητής Γυμναστικής που θα προειδοποιήσει τον Νικόλα να μη δεχτεί την πρόταση να ενταχθεί στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου; Και κυρίως, ποιος είναι ο άγνωστος δράστης που θα δολοφονήσει τον γυμναστή λίγο μετά τη διαρροή ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με τη σύζυγο του διευθυντή του σχολείου;

Κάνε ότι κοιμάσαι – Δυναμική επιστροφή και στο twitter

Η σειρά της ΕΡΤ απασχόλησε τους τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας, οι οποίοι σχολίασαν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στο twitter με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να γίνεται viral. Τζένη Θεωνά και Ιωάννα Ασημακοπούλου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο Κάνε ότι κοιμάσαι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Source link