Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες για τον αποθηλασμό του οκτώ μηνών γιου της


Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μία ακόμη εξομολόγηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή influencer αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες για τον αποθηλασμό του «Νουνίτο», με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια των μαμάδων που την ακολουθούν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε στο story της: «Χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια από τις μαμάδες εδώ πέρα στα social. Σας έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι προσπαθώ να αποθηλάσω, πράγμα που σημαίνει ότι το μωρό πρέπει να σταματήσει να πίνει από το στήθος και να πίνει από μπουκάλι. Αυτό δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αφήσω το μωρό πουθενά γιατί πρέπει να το ταΐζω εγώ και να είμαι μαζί του συνέχεια γιατί ενδέχεται να πεινάσει.

Οπότε δε μπορεί να μείνει ούτε ο Δημήτρης μόνος του με το μωρό, ούτε κανείς άλλος. Πρέπει το μωρό να είναι συνέχεια μαζί μου που ναι χαίρομαι, αλλά θέλω να κάνω κάτι λίγο μόνη μου. Έχω δοκιμάσει 2-3 γάλατα σε σκόνη, έχω δοκιμάσει και 5-6 μπιμπερό. Το θέμα δεν είναι ότι δεν του αρέσει η γεύση του γάλακτος. Με το που βλέπει μπιμπερό κάνει όπως ο διάολος το λιβάνι».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη διευκρίνισε ότι σε λίγες ημέρες έχει να πάει στα μπουζούκια για τα γενέθλια της κολλητής της. «Έχω να πάω σε λίγες ημέρες στα μπουζούκια στα γενέθλια της κολλητής μου. Γίνεται 30 χρονών, δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να πάω στα μπουζούκια! Πρέπει το μωρό να καταφέρει να πίνει κάποια γεύματα με το μπιμπερό μέσα στις επόμενες ημέρες. Στείλτε βοήθεια!» εξομολογήθηκε.  

Δες το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη:



Source link