Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (4η αγωνιστική): Ματσάρες σε Μιλάνο και Τορίνο


 

Μετά από απουσία δύο εβδομάδων, ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του κόσμου αρχίζει ξανά, με τρεις αναμετρήσεις, δύο εκ των οποίων αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

“Καυτή” είναι η πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής της Serie A. Μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας θα κοντραριστούν, με τις ισορροπίες στην κορυφή να μην αποκλείεται να αλλάξουν.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:00, όταν η Γιουβέντους θα υποδεχθεί στο “Allianz Stadium” τη Λάτσιο. Οι “μπιανκονέρι” έχουν επτά βαθμούς και θα επιχειρήσουν -έστω και προσωρινά- να ανέβουν στην κορυφή, ξεπερνώντας Ίντερ και Μίλαν που έχουν από εννιά. Την ίδια στιγμή, οι “λατσιάλι” προέρχονται από τη μεγάλη νίκη στη Νάπολη, ωστόσο έως τώρα μετρούν μόλις τρεις πόντους. Δεδομένες απουσίες είναι μονάχα δύο και αφορούν τους γηπεδούχους. Ο λόγος για τους Ντε Σίλιο και Πογκμπά, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν βρίσκονται στη διάθεση του Αλέγκρι.

Το… κυρίως πιάτο της ημέρας έρχεται στις 19:00 στο Μιλάνο. Οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης -και πρωτοπόροι της Serie A– θα κοντραριστούν στο “Giuseppe Meazza“. Το διακύβευμα είναι σπουδαίο, μιας και ο νικητής θα ξεφύγει στο +3 από τον ηττημένο. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι θα περιμένει έως το μεσημέρι για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους Ατσέρμπι και Σένσι. Από την άλλη, ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους Μπενασέρ και Τομόρι, ενώ η συμμετοχή του Καλουλού συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό.

Το… γλυκό θα έρθει στις 21:45 στη Γένοβα. Η πρωταθλήτρια Νάπολι έχει μία επικίνδυνη έξοδο στο “Stadio Luigi Ferraris” κόντρα στην Τζένοα. Οι “παρτενοπέι” θα επιχειρήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τη Λάτσιο και να επιστρέψουν στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι της μίας νίκης έως τώρα θα επιχειρήσουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη, κόντρα στο φαβορί. Γκολίνι και Πολιτάνο έχουν τεθεί νοκ άουτ για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Μέσιας και Βογλιάκο σε ότι αφορά το σύνολο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.//Α.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

16:00 Γιουβέντους – Λάτσιο
19:00 Ίντερ – Μίλαν
21:45 Τζένοα – Νάπολι

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

13:30 Κάλιαρι – Ουντινέζε
16:00 Μόντσα – Λέτσε
16:00 Φροζινόνε – Σασουόλο
19:00 Φιορεντίνα – Αταλάντα
21:45 Ρόμα – Έμπολι

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

19:30 Σαλερνιτάνα – Τορίνο
21:45 Βερόνα – Μπολόνια



Source link