Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (4η αγωνιστική): Η αυλαία πέφτει σε Σαλέρνο και Βερόνα


 

Το πρόγραμμα του τετραημέρου για την 5η στροφή της Serie A ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (18/09) με δύο αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν αρκετές ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 19:30 στο “Stadio Arechi“, όπου θα κοντραριστούν Σαλερνιτάνα και Λέτσε. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν το πρώτο τους… τρίποντο, μετά τις δύο ισοπαλίες με Ρόμα και Ουντινέζε, αλλά και την ήττα από τη Λέτσε. Οι φιλοξενούμενοι των τεσσάρων βαθμών θα επιχειρήσουν να… χτίσουν πάνω στη νίκη επί της Τζένοα με 1-0 εδραιώνοντας τη θέση τους στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Ο Πάουλο Σόουζα δεν υπολογίζει σίγουρα στο Ντάνιλιουτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντιά και Μαγκιόρε. Την ίδια στιγμή, ο Ίβαν Γιόυριτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ντζιντζί, Πόπα και Βοϊβόντα.

Η τελευταία αναμέτρηση της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:45. Η Βερόνα θα υποδεχθεί την Μπολόνια στο “Marcantonio Bentegodi“. Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται στο… πάνω μέρος της κατάταξης και στοχεύουν να σκαρφαλώσουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Μάρκο Μπαρόνι περιμένει να δει την κατάσταση των Μπράαφ, Χένρι και Χρούστιτς, οι οποίοι παραμένουν “ερωτηματικά” για τον αγώνα. Από την άλλη, ο Τιάγκο Μότα δεδομένα δεν υπολογίζει στους Σαλεμάκερς και Σουμαόρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-1
Ίντερ – Μίλαν 5-1
Τζένοα – Νάπολι 2-2

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Κάλιαρι – Ουντινέζε 0-0
Μόντσα – Λέτσε 1-1
Φροζινόνε – Σασουόλο 42
Φιορεντίνα – Αταλάντα 3-2
Ρόμα – Έμπολι 7-0

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

19:30 Σαλερνιτάνα – Τορίνο
21:45 Βερόνα – Μπολόνια



Source link