Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιταλία (11η αγωνιστική): “Μονομαχία” στα ίδια βαθμολογικά… μονοπάτια


 

Η αποψινή αναμέτρηση (3/11, 21:45) του “Ρενάτο Νταλ’ Άρα” ανάμεσα σε Μπολόνια και Λάτσιο αποτελεί τη “σέντρα” της 11ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Λάτσιο φιλοξενείται απόψε (3/11, 21:45) από τη Μπολόνια για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A, με τους δύο αντιπάλους να “χωρίζει” μόλις ένας βαθμός.

Οι “λατσιάλι”, με 16 βαθμούς, έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και επιθυμούν να επεκτείνουν στο σερί, σε μια έδρα, βέβαια, που μόνο η Μίλαν έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν να “αποδράσει” με τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα, η Λάτσιο έχει να υπολογίσει και την κομβική αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Φέγενορντ (7/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι “ροσομπλού” από την πλευρά τους, έχουν 15 βαθμούς, κάτι που τους επιτρέπει να “κοιτούν” με αισιοδοξία την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση νίκης, μάλιστα, η Μπολόνια θα φτάσει την Αταλάντα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί η Μπολόνια να έχει μόνο μία ήττα στο πρωτάθλημα (αυτή της πρεμιέρας από τη Μίλαν), όμως στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόλις δυο νίκες, συμπεριλαμβανομένων και τριών “λευκών” ισοπαλιών.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Μαουρίτσιο Σάρι θα έχει ως μοναδική απουσία μονάχα τον κεντρικό αμυντικό Καζάλε. Από την άλλη ο ομόσταβλός του στον πάγκο της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σουμαορό, Ντε Σιλβέστρι και Ελ Αζούζι.

Αναλύτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

21:45 Μπολόνια – Λάτσιο

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

16:00 Σαλερνιτάνα – Νάπολι
19:00 Αταλάντα – Ίντερ
21:45 Μίλαν – Ουντινέζε

Κυριακή 5 Νοεμβρίου

13:30 Βερόνα – Μόντσα
16:00 Κάλιαρι – Τζένοα
19:00 Ρόμα – Λέτσε
21:45 Φιορεντίνα – Γιουβέντους

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου

19:30 Φροζινόνε – Έμπολι
21:45 Τορίνο – Σασουόλο

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΓΘ



Source link