Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισραηλινοί βουλευτές κατέρρευσαν βλέποντας βίντεο από την επίθεση της Χαμάς

Ισραηλινοί βουλευτές καταγράφηκαν σε βίντεο να ξεσπούν σε κλάματα αφότου παρακολούθησαν βίντεο από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Το βίντεο, διάρκειας 43 λεπτών, δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τους Times of Israel, από το γραφείο Τύπου των IDF και δείχνει αμοντάριστα πλάνα από την επίθεση της Χαμάς, πολλά από τα οποία τραβήχτηκαν από κάμερες που είχαν πάνω τους οι μαχητές της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος της Κνεσέτ (του ισραηλινού κοινοβουλίου) ανέφερε ότι θέλησε να πραγματοποιηθεί η προβολή του υλικού αυτού ώστε οι βουλευτές «να γνωρίζουν ποιον και τι αντιμετωπίζουν και πόσο δικαιολογείται η στάση μας σε αυτόν τον πόλεμο».

Ξέσπασαν σε κλάματα οι βουλευτές

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε από έναν δημοσιογράφο του I24 δείχνει κάποιους βουλευτές εμφανώς αναστατωμένους να ξεσπούν σε κλάματα στον διάδρομο της Κνεσέτ έξω από την αίθουσα προβολής.

«Μετά από πέντε λεπτά, έφυγα τρέχοντας από την αίθουσα, τρέμοντας και κλαίγοντας», έγραψε στη συνέχεια στο Χ η βουλευτής του Λικούντ Γκαλίτ Ντιστέλ Ατμπαριάν.

Το συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Sun για τα παιδιά που άρπαξε η Χαμάς

Με ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο με τις  φωτογραφίες των παιδιών που έχουν απαχθεί από την ένοπλη οργάνωση της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου, κυκλοφορεί σήμερα η γνωστή εφημερίδα «The Sun».

«Φέρτε τους σπίτι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας και αποτελεί έκκληση των Ισραηλινών γονέων τους, οι οποίοι όλο αυτό το χρονικό διάστημα βιώνουν την απόλυτη αγωνία και τον τρόμο για την τύχη τους.

«32 αθώα παιδιά άρπαξαν τρομοκράτες», αναφέρει η εφημερίδα και προσθέτει πως «γι’ αυτό το Ισραήλ πρέπει να πολεμήσει το κακό της Χαμάς».





Source link