Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισραήλ: Σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας ο στρατός – «Είμαστε έτοιμοι για κάθε σενάριο»

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι δήλωσε σήμερα ότι οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν τεθεί σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας και προετοιμάζονται για οποιοδήποτε σενάριο μετά τη δολοφονία του ανώτατου αξιωματούχου της Χαμάς, του Σάλεχ αλ-Αρούρι.

Ο Χαγκάρι δήλωσε ότι ο στρατός έχει εστιάσει στην ήττα της Χαμάς όταν ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο σε σχέση με τις αναφορές για τη δολοφονία του αλ-Αρούρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, το Ιράν ανακοίνωσε ότι η δολοφονία του υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Χαμάς, Σάλεχ αλ Αρούρι, σήμερα (Τρίτη 2 Ιανουαρίου) σε επιδρομή ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στον Λίβανο, θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο την αντίσταση κατά του Ισραήλ, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Το αίμα του μάρτυρα θα πυροδοτήσει αναμφίβολα άλλη μια έκρηξη στις φλέβες της αντίστασης και το κίνητρο κατά των σιωνιστών κατακτητών, όχι μόνο στην Παλαιστίνη, αλλά και στην περιοχή και ανάμεσα σε όλους όσοι αναζητούν την ελευθερία παγκοσμίως», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Νάσερ Κανανί.

Ο εκπρόσωπος καταδίκασε επίσης την παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Λιβάνου από «το επιθετικό σιωνιστικό καθεστώς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link