Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισραήλ: Κοριτσάκι κρατάει όπλο και πανηγυρίζει για την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ – Ανατριχιαστικό βίντεο

Η πιο μεγάλη νύχτα στη Μέση Ανατολή έφτασε. Οι μάχες στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς, συνεχίζονται από άκρη σε άκρη με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 300, νούμερο που, δυστυχώς, αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Οι Παλαιστίνιοι γκρεμίζουν το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας, αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων κατά των Ισραηλινών, μετά την επίθεση μεγάλης κλίμακας που εξαπολύθηκε τα ξημερώματα από στεριά, θάλασσα και αέρα.

Εικόνες πολέμου και απόλυτης καταστροφής κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά και τον τρόμο και τον πόνο που βιώνουν οι άμαχοι στο Ισραήλ.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα.

Κοριτσάκι κρατάει όπλο και πανηγυρίζει την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ

Μια τέτοια, που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνει έναν πατέρα να σηκώνει τη μικρή του κόρη στους ώμους του, καθώς κρατάει ένα όπλο στο κάθε της χέρι.

Πρόκειται για εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα και απεικονίζουν με τον χειρότερο τρόπο τη φρίκη του πολέμου

Σε ένα άλλο βίντεο από τη Γάζα, γυναίκες με μαντίλες φαίνονται να σηκώνουν ένα τουφέκι πάνω από το κεφάλι τους, προφανώς παρμένο από έναν πεσόντα στρατιώτη των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF).

Αντίθετα, στο Ισραήλ, ο αντίκτυπος των αεροπορικών επιδρομών και των επιθέσεων με όπλα της Χαμάς προκαλεί βαθιά θλίψη. Σπαρακτικές εικόνες απεικονίζουν πολίτες να κλαίνε πάνω από τα άψυχα σώματα των αγαπημένων τους προσώπων.

Η ισραηλινή ιατρική υπηρεσία έχει αναφέρει σημαντικό αριθμό νεκρών και μεγάλο αριθμό τραυματισμών. Οι άκρες των δρόμων και οι στάσεις των λεωφορείων έχουν μετατραπεί σε ζοφερές σκηνές. Πτώματα ανθρώπων βρίσκονται σε κάθε γωνία, με τις εικόνες να είναι πραγματικά «γροθιά στο στομάχι».



Source link