Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία (7η αγωνιστική): Δοκιμασία στην Παμπλόνα με την ψυχολογία στα ύψη για την Ατλέτικο


 

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της La Liga πέφτει σήμερα (28/09) με τρεις αναμετρήσεις, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση των θριαμβευτών στο ντέρμπι της Μαδρίτης “ροχιμπλάνκος” στην έδρα της Οσασούνα.

Στις 20:00, η Γρανάδα υποδέχεται την Μπέτις. Τρεις σερί ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού (ρεκόρ 1-0-5) και έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 16 γκολ παθητικό. Στο “Λος Κάρμενες” πέρσι τελείωσαν αήττητη όλη τη σεζόν, φέτος όμως έχουν υποστεί ήδη δύο ήττες σε τρία ματς και θέλουν να βάλουν στοπ στην κατρακύλα. Από την άλλη, οι “μπέτικος” έχουν πετύχει μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια, συνυπολογίζοντας αυτό του Europa League στην Σκωτία με τη Ρέιντζερς, και στόχος τους είναι να επανέλθουν στα γνωστά τους επίπεδα.

Την ίδια ώρα, Θέλτα και Αλαβές κοντράρονται στο “Μπαλαΐδος”. Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να μην μπουν από νωρίς σε σενάρια υποβιβασμού.

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της La Liga πέφτει στην Παμπλόνα, όπου στις 22:30 η Οσασούνα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν έναν μήνα χωρίς νίκη, με τελευταία τους επιτυχία εκείνο το 2-1 στο “Μεστάγια” επί της Βαλένθια στις 27 Αυγούστου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι έχουν χάσει τη δυναμική που υπήρχε πέρσι στο “Σαδάρ” και σε τέσσερα παιχνίδια εκεί από την αρχή της σεζόν, σε Ισπανία και Ευρώπη, μετράνε τρεις ήττες (από Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κλαμπ Μπριζ, Μπαρτσελόνα) και μία ισοπαλία (με Σεβίλλη). Από την άλλη, οι “ροχιμπλάνκος” έρχονται από τον θρίαμβο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και τη νίκη με 3-1 επί της Ρεάλ, με την ψυχολογία των παικτών του Τσόλο Σιμεόνε να είναι στα ύψη και να θέλουν να χτίσουν ένα σερί νικών για να πλησιάσουν στην κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στη La Liga:

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Σεβίλλη – Αλμερία 5-1
Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 2-2

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 2-2
Βιγιαρεάλ – Χιρόνα 1-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας 2-0
Βαλένθια – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1
Κάντιθ – Ράγιο Βαγεκάνο 0-0

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου

20:00 Γρανάδα – Μπέτις
20:00 Θέλτα – Αλαβές
22:30 Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//Λ.



Source link