Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία (5η αγωνιστική): Η “Βασίλισσα” θέλει να πιάσει και να περάσει την Μπάρτσα


 

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται την τρίτη ημέρα αυτής την αγωνιστικής και το παιχνίδι που… κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η Χετάφε υποδέχεται στο “Κολιζέουμ Αλφόνσο Πέρεθ” την Οσασούνα, στις 15.00. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο… διαστημικό “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, καθώς και οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 2-1 από την Μπαρτσελόνα, στην 4η αγωνιστική.

Στις 17.15, η Βιγιαρεάλ και η Αλμέρια θα αναμετρηθούν στο “Εστάντιο ντε λα Κεράμικα“. Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή βαθμολογική θέση, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε δυσκολότερη θέση, αφού είναι 19οι στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι είναι 16οι.

Στις 19.30, η Λας Πάλμας θα αγωνιστεί εκτός έδρας, στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν“, με την Σεβίλλη. Οι οικοδεσπότες δεν θα έχουν στο πλευρό τους τους Μαρκάο, Νιανζού και Παστόρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι τους Μολέιρο και Γκονζάλεθ.

Σέντρα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, στις 22.00, ώρα Ελλάδος, ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ έχει την συγκομιδή των 12 βαθμών στην La Liga, όντας , ενώ η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε το Σάββατο 16/09 (5-0 κόντρα στην Μπέτις) και σκαρφάλωσε στην βαθμολογία, έναντι 13 βαθμών. Ωστόσο, η “Βασίλισσα” έχει την ευκαιρία, όχι μόνο να την “πιάσει”, αλλά να την προσπεράσει κι’ όλας.//ΓΚ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 

Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλαβές 2-0

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάντιθ 2-0
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0
Θέλτα – Μαγιόρκα 0-1
Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-0

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

15:00 Χετάφε – Οσασούνα
17:15 Βιγιαρεάλ – Αλμερία
19:30 Σεβίλλη – Λας Πάλμας
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 

22:00 Γρανάδα – Χιρόνα//ΝΚ

Η βαθμολογία της La Liga.



Source link