Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία (4η αγωνιστική): Δύσκολη “έξοδος” για τη Βαλένθια | Να διατηρήσει το αήττητο η “Βασίλισσα”


 

Η τέταρτη “στροφή” του πρωταθλήματος της La Liga συνεχίζεται σήμερα (02/09) με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η τέταρτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ξεκίνησε χθες (01/09) με την εντός έδρας επικράτηση της Κάντιθ με 3-1 επί της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ. Παράλληλα, η Θέλτα πήρε τη νίκη με 3-2 στην έδρα της Αλμερία και σήμερα (02/09) το… μενού περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

(15:00) Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα

Η Σοσιεδάδ προέρχεται από τρεις ισοπαλίες στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος και ψάχνει το πρώτο της “τρίποντο” κόντρα σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Τα προβλήματα είναι αρκετά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Αντρέ Σίλβα, Μαρκελάνθ, όπως και τις απουσίες των Ντιέγκο Ρίκο και Καρικαμπούρου, που βρίσκονται κοντά στην… πόρτα της εξόδου.

Η Γρανάδα, μετά από δύο σερί αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερε να σπάσει το… ρόδι, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη με 3-2 επί της Μαγιόρκα και ψάχνει νέο θετικό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην αποστολή θα βρεθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπογιέ, όπως και ο Πουέρτας, που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός “μάχης” έχουν τεθεί οι Βαγιέχο, Τορέντε και Βάισμαν.

(17:15) Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε

Με στόχο το 4Χ4, η Ρεάλ φιλοξενεί την ανταγωνιστική Χετάφε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι προέρχονται από την δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Θέλτα και ο Κάρλο Αντσελότι έχει να διαχειριστεί τις απουσίες του Βινίσιους, του Κουρτουά, του Μιλιτάο, του Γκιουλέρ, του Θεμπάγιος και του Μεντί.

Από την άλλη πλευρά, η Χετάφε έκανε… σεφτέ την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στη σεζόν με 1-0 στην έδρα της επί της Αλαβές. Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν για τους “αθουλόνες”, όμως επιστρέφουν στη δράση οι Αραμπάρι και Καρμόνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ενές Ουνάλ και Μίγια, που λογίζονται ως τραυματίες, ενώ αποκτήθηκαν ο Όσκαρ Ροντρίγκεθ με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη και ο μπακ Ρίκο από τη Σοσιεδάδ, ενώ αργά το βράδυ ανακοίνωσε τον δανεισμό και του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκρίνγουντ.

(19:30) Αλαβές – Βαλένθια

Η Αλαβές αν και έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο τις πρώτες τρεις “στροφές” του πρωταθλήματος, μετράει μόλις μία νίκη, αυτή επί της Σεβίλλη και προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Χετάφε. Στα αγωνιστικά νέα, ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζουλιάνο Σιμεόνε.

Το πρώτο της “στραβοπάτημα” γνώρισε η Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της από την Οσασούνα με 2-1 και πλέον οι “νυχτερίδες” θέλουν να αντιδράσουν. Στα… του αγώνα, μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας αφήνει η απουσία του τραυματία Γκαμπριέλ Παουλίστα, ενώ σταθερά εκτός είναι ο Αλμπέρτο Μαρί. Υπενθυμίζεται πως ο Μπαράχα έμεινε ικανοποιημένος με τις τελευταίες προσθήκες των Κανός, Γιάρεμτσουκ και Αμαλάχ.

(22:00) Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο

Την πρώτη της ήττα γνώρισε για τη φετινή σεζόν η Μπέτις την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 4-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναζητά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι Ανδαλουσιανοί “έχασαν” τον Λουίζ Φελίπε, ο οποίος αποχωρεί για την Αλ Νασρ, ενώ εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Λουίζ Ενρίκε, Καρβάλιο, Φεκίρ και Μπράβο.

Γερή… σφαλιάρα δέχτηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ράγιο, η οποία γνώρισε μία πολύ βαριά ήττα με το εμφατικό 7-0 στην έδρα της από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση για τους “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι έχουν 6 βαθμούς με δύο νίκες σε τρία ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολος δίνεται ο Χοσέ Άνχελ Πόθο, ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τη Βαγιεκάνο.//Γ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη La Liga:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3-1
Αλμερία – Θέλτα 2-3

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

15:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα
17:15 Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε
19:30 Αλαβές – Βαλένθια
22:00 Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

15:00 Τζιρόνα – Λας Πάλμας
17:15 Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
19:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη
22:00 Οσασούνα – Μπαρτσελόνα



Source link