Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ισπανία: Τέλος καριέρας για τον Νολίτο

Σε ηλικία 36 ετών και με περισσότερες από 18 σεζόν ως επαγγελματίας, ο Νολίτο ανακοίνωσε στα social media την απόφασή του να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του.

Έχοντας φορέσει τις φανέλες των, Ατλέτικο Σανλουκουένιο, Εσίχα, Μπαρτσελόνα B, Μπενφίκα, Γκρανάδα, Θέλτα, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Ίμπιθα, ο παίκτης της Κάντιθ ανακοίνωσε το αντίο του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απευθύνομαι σε όλους σας με ένα μείγμα συναισθημάτων που είναι δύσκολο να περιγραφούν. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχαιρετήσω το πάθος που ήταν η ζωή μου τόσα χρόνια: το ποδόσφαιρο. Είχα το προνόμιο και ένιωσα τυχερός να μπορώ να απολαμβάνω στο υψηλότερο επίπεδο αυτό το υπέροχο άθλημα που μου επέτρεψε να ζήσω τόσα πολλά πράγματα και να πάρω μαζί μου, για πάντα, αμέτρητες αναμνήσεις», εξήγησε ο Νολίτο στο Instagram.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου που με στήριξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που ήταν μέρος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην καριέρα μου. Σε όλους τους πρώην συναδέλφους μου και εργαζόμενους από όλες τις ομάδες στις οποίες είχα τη χαρά να είμαι μέρος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλη την αγάπη και την εκτίμηση που μου έδιναν πάντα οι φίλαθλοι», πρόσθεσε.

«Τέλος, θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στην Σανλουκάρ ντε Μπαραμέδα, την πόλη μου, και στους φίλους μου από το Ατ. Σανλουκουένιο. Ένιωσα συγκλονισμένος από την τόση αγάπη με την ευχή να μπορούσα να τελειώσω την καριέρα μου στον σύλλογο όπου ξεκίνησα επαγγελματικά, αλλά νομίζω ότι είναι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε νέες προκλήσεις», ανέφερε ο Νολίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link