Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ινδονησία: 46χρονος έριξε τη σύζυγό του από κατάστρωμα πλοίου


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 18:55

Ινδονησία: 46χρονος έριξε τη σύζυγό του από κατάστρωμα πλοίου - Δείτε το βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας πλοίου στην Ινδονησία, δείχνει τα στιγμιότυπα που ένας άνδρας σηκώνει στα χέρια τη γυναίκα του και στη συνέχεια την πετά στην θάλασσα.

Τα πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα από την τοπική αστυνομία στις 24 Φεβρουαρίου. Δείχνουν την στιγμή που ο 46χρονος άνδρας πλησίασε από πίσω τη σύζυγό του την ώρα που εκείνη ετοίμαζε μια τσάντα και την μετέφερε στην άκρη του πλοίου, πετώντας τη στη θάλασσα.

Το πλοίο διέσχιζε το στενό Σούντα, στην Ινδονησία, και ευτυχώς η σύζυγος του άνδρα κατάφερε να κρατηθεί και να μην πέσει στον ωκεανό.

 

Στο απόσπασμα που καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, φαίνεται το ζευγάρι να περπατάει προς κάποια καθίσματα και καθώς η γυναίκα ετοιμάζεται να χαλαρώσει, ο άνδρας αφαιρεί την τσάντα της και την σηκώνει σε μια ρομαντική, όπως φαίνεται, χειρονομία.

Στη συνέχεια, η γυναίκα φαίνεται να κλωτσάει τα πόδια της καθώς ο άνδρας πλησιάζει στην άκρη του πλοίου πριν την πετάξει πάνω από το φράγμα. Ο σύζυγος απλά στέκεται και παρακολουθεί, σκυμμένος πάνω από το κιγκλίδωμα.

Μόλις έπεσε η γυναίκα, άνθρωποι έφτασαν στην άκρη του πλοίου για να την τραβήξουν πάνω καθώς κατάφερε να κρατηθεί από το πλαϊνό μέρος.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 18:56



Source link