Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ινδία: Νεογέννητο βρέθηκε πεταμένο σε αποχέτευση – Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν περαστικοί στην πόλη Νόιντα της Ινδίας, όταν άκουσαν κλάματα σε αποχέτευση.

Έκπληκτοι αντίκρισαν ένα νεογέννητο, μόλις 5 ή 6 ημερών πεταμένο μέσα σε αγωγό.

Μάλιστα όταν το πήραν στα χέρια τους, διαπίστωσαν σοκαρισμένοι ότι αρουραίοι είχαν δαγκώσει το βρέφος στα δάχτυλα σε χέρια και πόδια αλλά και τα χείλη του.

Αστυνομικοί μετέφεραν το νεογέννητο εσπευσμένα στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με το republicworld.com, είναι σε σταθερή κατάσταση.

Μέχρι αυτή την ώρα, ούτε οι γονείς ούτε κάποιος άλλος συγγενής του μωρού έχει εντοπιστεί και πώς το βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αυτή την κατάσταση.

«Πώς κάνει κανείς κάτι τόσο σοκαριστικό και απάνθρωπο…»

«Ένα νεογέννητο 5-6 ημερών βρέθηκε μέσα σε αποχέτευση. Αρουραίοι τον έχουν γρατζουνίσει και δάγκωσαν τα χείλη του και ένα δάχτυλο στο ποδαράκι του. Περαστικοί άκουσαν το κλάμα του και η αστυνομία το μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Το βρέφος είναι πλέον εκτός κινδύνου. Πώς κάνει κανείς κάτι τόσο σοκαριστικό και απάνθρωπο…» αναφέρεται σε ανάρτηση στο Χ, με το μωράκι να βρίσκεται στα χέρια των γιατρών που το περιποιούνται.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, ένα ακόμα νεογέννητο είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο σε υπόνομο και το κοριτσάκι είχε επίσης σωθεί από περαστικούς που το άκουσαν να κλαίει.





Source link