Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιμπόρα: «Mεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός για εμένα»


 

Ο 36χρονος χαφ των “ερυθρόλευκων” μιλώντας στο ραδιόφωνο της “Marca”, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα και για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τη Λεβάντε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιθέντε Ιμπόρα:

Για τους πρώτους μήνες στην Ελλάδα είπε: «Είναι πολύ καλοί, είμαι χαρούμενος. Έχω καλά συναισθήματα για τον σύλλογο και την ομάδα. Είμαστε πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές αλλά ξεκινήσαμε καλά με την πρόκριση και κερδίζοντας όλα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί και υπάρχουν και Αργεντινοί. Είμαστε επίσης ευγνώμονες στους Έλληνες που μας άνοιξαν την πόρτα τους».

Για τη μεταγραφή σου στην Ελλάδα, ανέφερε: «Ο ατζέντης μου μού είπε για το ενδεχόμενο του Ολυμπιακού, αλλά κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να μείνουμε στη Λεβάντε. Ήταν αδύνατο και αυτή η ευκαιρία του Ολυμπιακού, μου έδωσε την επιλογή να αγωνιστώ για τίτλους και να παίξω ξανά στην Ευρώπη».

Για τα συναισθήματά του, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι τα συναισθήματα του καθενός για να δει τι στόχο βάζει. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά τελείωσα με καλά συναισθήματα παρόλο που δεν προβιβάστηκα με τη Λεβάντε».

Για την οικογένειά του, υπογράμμισε: «Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτή. Το να έρθουμε στην Ελλάδα είναι εμπειρία που παρηγορεί τα παιδιά μου και τα κάνουν να μεγαλώνουν και να βελτιώνονται. Τώρα που είναι μικρά είναι μια καλή ευκαιρία για αυτά».

Για την αποχώρησή του από τη Λεβάντε, δήλωσε: «Η πρώτη πρόθεση μετά τον μοιραίο αγώνα με την Αλαβές ήταν να συνεχίσω. Ήθελα να συνεχίσω να βοηθάω ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρισκόμασταν. Ωστόσο, οι εβδομάδες περνούσαν και μιλούσαμε με τη LaLiga και στο τέλος δεν μπορούσα συνεχίζω και έπρεπε να ψάξω για αλλού».

Για το μέλλον του, ανέφερε: «Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό που θέλω τώρα είναι να απολαμβάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο. Η δουλειά της προπονητικής μου τραβάει την προσοχή και προσπαθώ να μάθω σε περίπτωση που κάποια μέρα χρειαστεί να την κάνω πράξη».//Γ.



Source link