Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ιγκοκέα 91-84: Στον τελικό του Super Cup της ABA League η ομάδα του Ομπράντοβιτς




ΠΑΡΤΙΖΑΝ



Παρτίζαν - Ιγκοκέα 91-84: Στον τελικό του Super Cup της ABA League η ομάδα του Ομπράντοβιτς

ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Την πρώτη κούπα της σεζόν θα διεκδικήσει η Παρτίζαν, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Ιγκοκέα με 91-84 και έκλεισε θέση στον τελικό του Super Cup της ABA League.

Στον τελικό του Super Cup της ABA League προκρίθηκε η Παρτίζαν μετά τη νίκη της με 91-84 επί της Ιγκοκέα στο Moraca Sports Center στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Για το πρώτο τίτλο της σεζόν θα μονομαχήσει με τον νικητή του ζευγαριού Μπουντούτσνοστ – Στουντένσκι (19/9, 22:00).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φρόντισε ώστε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, γνωρίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη και απαιτητική, όπως και ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς, οπότε οι αθλητές του δεν βρίσκονται στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Άλεν Σμάιλαγκιτς με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. Ακολούθησε ο Κέβιν Πάντερ με 13 πόντους σε μόλις 16’42”. Δώδεκα πόντους και τέσσερα ριμπάουντ έγραψε η στατιστική του Φρανκ Καμίνσκι. Στους έντεκα πόντους ο απόλογισμός του Πι Τζέι Ντόζιερ, ενώ το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Σερβίας, Αλέκσα Αβράμοβιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-13, 51-31, 80-60, 91-84



Source link