Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Θετικό το πρώτο τεστ – www.ertsports.gr


 

Με το δεξί ανοίγει την σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 91-80 σε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Σλοβενική Κρκα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ανεπίσημο ντεμπούτο για τα νέα αποκτήματα των ”πράσινων”.

Την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε ρυθμούς αγώνα είχε ο Εργκίν Αταμάν, λίγες μέρες μετά την έναρξη των προπονήσεων.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Σλοβενία και σήμερα (4/9) αντιμετώπισε την Κρκα στο πρώτο φιλικό τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, το ”τριφύλλι” παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Ντίνος Μήτογλου, που είναι τραυματίας, αλλά και οι Ματίας Λεζόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Δημήτρης Μωραϊτης.

Η Σλοβενική ομάδα ήταν αρκετά εύστοχη για 30′ λεπτά, διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα μέχρι την τέταρτη περίοδο, ωστόσο οι πράσινοι πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους 22-6 έφτασαν στην πρώτη νίκη της σεζόν.

Ο Μπαλτσερόφσκι είχε 14 πόντους με 7/7 δίποντα, αλλά και 6 ριμπάουντ. Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε στους 12 με 6/6 σουτ, ενώ ο Βιλντόζα είχε 13 πόντους με 7 ασίστ. Ο Σλούκας μέτρησε 5 πόντους με 4 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 43-47, 69-74, 91-80

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αταμάν στην Σλοβενία είναι στις 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Τσεντεβίτα. //ΜΛ.

 





Source link