Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Θα πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση’




ΠΑΟΚ



Κοτάρσκι: "Θα πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση"
Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι
INTIME SPORTS

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως μπορεί να πάει για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να δηλώνει ότι ο Δικέφαλος θα πάει στη Λεωφόρο για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στην COSMOTE TV: Για το ματς: Δεν χρειάζεται να είμαστε νευρικοί μετά το σημερινό παιχνίδι, ούτε να το δραματοποιούμε ιδιαίτερα, έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να πάμε να παίξουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και να τις κερδίσουμε, δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός.

Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, υπήρχαν ευκαιρίες αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στον επαναληπτικό και να πάρουμε την πρόκριση, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό“.

Για το τι θεωρεί ο ίδιος ότι έφταιξε: Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακό παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, είχαμε πολλές στιγμές για να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός ήρθε εδώ με πρώτο στόχο να μην χάσει και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και να πάρουμε την πρόκριση“.



Source link