Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία»


Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, μετά τις δηλώσεις «καρφιά» που έκανε η Φιλοθέη Μωβ με φόντο την πρόσφατη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή.

Ο γιος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή απάντησε αρχικά χθες στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή του Alpha φιλοξένησε τα όσα είπε τηλεφωνικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ότι έδωσε τη συγκατάθεσή της να γίνει συναυλία. Ναι όντως υπέγραψε ένα χαρτί, που έχει να κάνει με το να εισπράξει τα πνευματικά της δικαιώματα. Μην τρελαθούμε! Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, έχω το ηθικό δικαίωμα και δε μπορεί να μου κουνήσει το δάχτυλο, απαγορεύοντάς μου να τραγουδήσω για τον πατέρα μου. Δηλαδή μη φτάσουμε ως εκεί. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο Γιάννης Βαρδής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχω να κάνω ο,τιδήποτε θέλω στη μνήμη του πατέρα μου. Είμαι ο γιος του κι έχω το δικαίωμα. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα κι έχω σκοπό» ενώ για τη συναυλία που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Ρέμο, επεσήμανε ότι η Φιλοθέη Μωβ δε μπορεί να την μπλοκάρει. «Αν πάει να την μπλοκάρει, θα πάμε δικαστικώς. Οι δικηγόροι μου με έχουν πληροφορήσει ότι αν θέλει η κυρία, μπορεί να το δοκιμάσει. Εμείς εδώ είμαστε για να απαντήσουμε».  

Ακόμα, ο Γιάννης Βαρδής εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή το όνειρο που είδε με τον πατέρα του. 



Source link