Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες»


Μια αποκάλυψη σχετικά με μια απόφαση που πήρε πρόσφατα έκανε η Δάναη Μπάρκα την Παρασκευή 24/2 μέσα από την εκπομπή της, «Πάμε Δανάη».

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία μοιράζεται πολλές φορές θέματα που την απασχολούν με το κοινό της, τόσο στην εκπομπή όσο και στα social media, αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Με αφορμή την γέννηση του μωρού της Πάρις Χίλτον, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα. 

«Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.



Source link