Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις, αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα είναι σπουδαίο’




ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ



Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις, αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα είναι σπουδαίο"

AP PHOTO/NICK WASS

Νέες δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως θέλει να δημιουργήσει καινούριες αναμνήσεις, λέγοντας πως αν η ομάδα είναι σελίδα τότε είναι σπουδαίο, αν όχι τότε θα πρέπει να νικήσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε κάνει ορισμένες δηλώσεις αναφορικά με την πιθανότητα πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του στους Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας πως δεν θα πράξει κάτι τέτοιο αν δεν νιώθει πως άπαντες στην ομάδα πάνε για το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας αστέρας φιλοξενήθηκε στο “48 Minutes Podcast” όπου αναφέρθηκε εκ νέου στο μέλλον του με την ομάδα που τον επέλεξε στο NBA Draft του 2013. Ο Αντετοκούνμπο συγκεκριμένα δήλωσε πως: “Έχω κουραστεί να μοιράζομαι την ίδια ιστορία (τη νίκη στο Game 6 με τους Φοίνιξ Σανς). Θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα για το υπόλοιπο της καριέρας μου, τότε είναι σπουδαίο. Αν όχι, πρέπει να κερδίσω”.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως οι δύο άνδρες βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, αναφέροντας πως αμφότεροι θέλουν να κερδίσουν.

Ο Έλληνας αστέρας του NBA δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα “ελάφια” για ακόμα 2+1 χρόνια, έχοντας το δικαίωμα της πρόωρης επέκτασης από το καλοκαίρι του 2024.



Source link