Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ικανότητα στην επίθεση’




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Σερέλης: "Θέλουμε δουλειά στην άμυνα, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ικανότητα στην επίθεση"

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 98-82 στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα για το τουρνουά “Νίκος Φάσουρας” και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Παναθηναϊκός με επιθετικό πλουραλισμό επικράτησε της Κλουζ Ναπόκα με 98-82 στο πλαίσιο του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας” και ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης που καθοδήγησε το τριφύλλι στην αποψινή αναμέτρηση, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Πριν κάνει οποιοδήποτε αγωνιστικό σχόλιο, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να αναφερθεί στις πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα, τονίζοντας: “Πριν πούμε οτιδήποτε για τον Παναθηναϊκό να πούμε ότι οι στιγμές που βιώνει η χώρα είναι πρωτόγνωρες και είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι διότι εμείς ήμασταν για μία εβδομάδα σε μία χώρα με πάρα πολύ καλό καιρό, έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα. Ελπίζω αυτή η τραγωδία να λήξει όσο το δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες, διότι βλέπω ότι είναι μία πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση”.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Σερέλης: “Φαίνεται και από τα σκορ μας, θέλουμε δουλειά στην άμυνα και έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ικανότητα στην επίθεση, έχουμε πολλές επιλογές αν σκεφτούμε ότι λείπουν 5 παίκτες πολύ βασικοί για την ομάδα μας. Σε κάθε φιλικό μέχρι τώρα έχουμε μοιράσει τον χρόνο και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

Είναι ακόμα νωρίς, έχουμε τρέξει αρκετά στην προετοιμασία, τα πόδια είναι βαριά. Θέλαμε να δούμε κάποιες επιθετικές συνεργασίες και μεγαλύτερη ένταση αμυντικά, διότι στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την άμυνά μας. Τις τελευταίες μέρες είμαστε χωρίς τον κόουτς, ελπίζω από αύριο να είναι κοντά μας στο παιχνίδι με το Περιστέρι”.



Source link