Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η VW στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας ανδρών στο τένις




VW



Kosmocar-VW_DavisCup
Kosmocar-VW_DavisCup
VW KOSMOCAR

Ως Εθνικός χορηγός και επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), η Kosmocar- Volkswagen συγχαίρει την Εθνική Ομάδα ανδρών για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην κορυφαία κατηγορία του Davis Cup.

Η Kosmocar-Volkswagen, έδωσε το παρών στον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος με τη Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup. Σε μια ιστορική για τα δεδομένα του σπορ στην Ελλάδα αθλητική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η εικόνα της ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο, η Kosmocar-Volkswagen υπερήφανα στήριξε την εκδήλωση που έγινε το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου.

Kosmocar-VW_DavisCup_photo3
Kosmocar-VW_DavisCup_photo3
VW KOSMOCAR

Με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, πλαισιωμένο από μια ομάδα ταλαντούχων παικτών, η Εθνική μας ομάδα τένις των ανδρών, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε με 3-1 από την ομάδα της Σλοβακίας. Οι 11.000 θεατές και φίλοι του τένις που παρακολούθησαν τον συναρπαστικό αγώνα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το ID. Buzz.

Το ID.Buzz είναι ένα μοναδικό, όσο και εμβληματικό μοντέλο από την οικογένεια ID της Volkswagen, που έχει κάνει αίσθηση παγκοσμίως καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από την ιστορία της VW. Ως Status Symbol της ηλεκτροκίνησης, το ID.Buzz είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα ηλεκτρικά οχήματα με αυτονομία έως 425 χλμ.

Davis Cup
Hellas - Slovakia
Panathenaic Stadium
Davis Cup Hellas – Slovakia Panathenaic Stadium
VW KOSMOCAR

Το ID. Buzz είναι ένα όχημα για οικογένειες, δραστήριους ανθρώπους και επιχειρήσεις και κοσμούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το χώρο της εισόδου στο Παναθηναϊκό Στάδιο- ένα διαχρονικό στολίδι της Αθήνας και ορόσημο του παγκόσμιου αθλητισμού.



Source link