Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Tesla έβγαλε το Cybertruck για τελικές δοκιμές και εκσφενδονίστηκε το τάσι σε 10μ. ύψος

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το ηλεκτρικό off-road Cybertruck της Tesla είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα  και πολυαναμενόμενα οχήματα στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με την παραγωγή του να έχει καθυστέρηση 3 χρόνων και τις προπαραγγελίες να έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. κάθε συζήτηση γύρω από αυτό, γίνεται viral.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και λίγους μήνες η Tesla έχει φτάσει στο τελικό στάδιο την παραγωγή του μοντέλου και πλέον το δοκιμάζει ακαμουφλάριστο σε δημόσιους δρόμους για να ρυθμίσει τις τελικές πινελιές πριν τη γραμμή παραγωγής. Βρίσκεται λοιπόν σε ένα στάδιο όπου ελέγχονται οι τελικές λεπτομέρειες και όχι βασικά πράγματα όπως τα τάσια.

Ένα όμως βίντεο (το οποίο ειρωνικά τραβήχτηκε από άλλο διερχόμενο Tesla) δείχνει ένα πρωτότυπο Cybertruck σε χάνει το τάσι του κατά τη διάρκεια βόλτας σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Μάλιστα το καπάκι της ρόδας εκσφενδονίστηκε σε 10 μέτρα ύψος και από τύχη δεν χτύπησε άλλο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως το βίντεο έγινε viral και πολλοί κάνουν λόγο πως η Tesla αντί να έχει διορθώσει τα ποιοτικά της προβλήματα (τα οποία δείχνουν να είναι αρκετά), συνεχίζει να θυσιάζει την αξιοπιστία στο βωμό της χαμηλότερης τιμής πώλησης. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η Tesla έχει πατεντάρει ειδικά κλειστά καπάκια τροχών, τα οποία απεικονίζονται στις επίσημες φωτογραφίες του site.

 

Δείτε το στιγμιότυπο.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Tesla ισχυρίζεται ότι το βασικό μοντέλο παρέχει αυτονομία άνω των 400χλμ. η οποία αναβαθμίζεται σε 480 στην έκδοση με διπλό κινητήρα, ενώ η κορυφαία έκδοση με τριπλό κινητήρα μπορεί να υπερηφανεύεται για αυτονομία 800χλμ.. Επίσης, το μήκος κλειστού χώρου φόρτωσης φτάνει τα 1,98 μ., το ωφέλιμο φορτίο αγγίζει τους 1,6 τόνους και η ικανότητα ρυμούλκησης τους 6,35 τόνους. Η αρχική τιμή για την βασική έκδοση λέγεται πως θα είναι κοντά στα 40.000 δολάρια.

 

 



Source link