Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Bίρτους παίρνει χωριστούς δρόμους με τον Σκαριόλο


 

Τα σχόλια του Ιταλού προπονητή για τον σύλλογο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της διοίκησης, με τον ιδιοκτήτη Μάσιμο Ζανέτι να μπαίνει στην διαδικασία της απόλυσης του Ισπανού τεχνικού.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την έναρξη της σεζόν. Τα σχόλιά του, σύμφωνα με τη la Repubblica”, δεν πήγαν καλά με τη διοίκηση να σκέφτεται ακόμη και την απόλυση του.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν αρκετά επικριτικός για την κατάσταση της ομάδας, καθώς όταν ρωτήθηκε για το ρόστερ είπε πως η διοίκηση ήταν αυτή που το δημιούργησε και σε εκείνη θα έπρεπε να απευθύνονται οι ερωτήσεις. «Ο σύλλογος έχτισε αυτή την ομάδα και μου την έδωσαν», είπε. Όταν μετέπειτα προέκυψαν ερωτήσεις για τον στόχο της σεζόν, ο Σκαριόλο αναφέρθηκε ξανά στη διοίκηση.

Ο 62χρονος προπονητής αποκάλυψε επίσης ότι ο Ιφ Λούντμπεργκ δεν θα είναι πλέον στο ρόστερ, μετά από απόφαση που έλαβε η διοίκηση.

Ο διοικητής της Βίρτους δήλωσε τη δυσαρέσκειά του για τα σχόλια αυτά και αυτή τη στιγμή σκέφτεται να χωρίσει τους δρόμους του με τον διάσημο προπονητή παρά το συμβόλαιό του.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Μάσιμο Ζανέτι θα παίξει σε φιλικό τουρνουά στη Γερμανία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με πρώτη αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου.//Λ





Source link