Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Σάκκαρη πάλεψε, αλλά… λύγισε στο τέλος


 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από μία συναρπαστική “μάχη”, ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Έλενα Ριμπάκινα και έμεινε εκτός ημιτελικών στο WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη… άγγιξε την ανατροπή κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα, όμως γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ μετά από ένα ματς που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες και έτσι έμεινε εκτός ημιτελικών στο WTA Finals.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην τετράδα με το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης να διεκδικεί το δεύτερο “εισιτήριο” από τον όμιλο κόντρα στην Σαμπαλένκα, ενώ το πρώτο είναι εξασφαλισμένο από την Τζέσικα Πεγκούλα μετά τη νίκη της επί της Σαμπαλένκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σάκκαρη υπέπεσε σε αρκετά λάθη, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλός της και έκανε εύκολα με 6-0 το 1-0 στα σετ, ωστόσο στο δεύτερο, η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική. Συγκεκριμένα, με εξαιρετικά σερβίς και τρία break points, η Σάκκαρη πήρε το προβάδισμα και “έκλεισε” με 7-6 το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε την ψυχραιμία της στο τέλος με την Ριμπάκινα να… σβήνει το τριπλό break point της 28χρονης Ελληνίδας τενίστριας, η οποία όμως… άγγιξε την ανατροπή, χάνοντας το σετ με 7-6 στο τέλος.//Γ.



Source link