Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Ρούμπιν Καζάν ανακοίνωσε τους Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν
INTIME

Η Ρούμπιν Καζάν το βράδυ της Πέμπτης (14/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και του Νίκολα Τσούμιτς, με τον Ολυμπιακό να βάζει σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Παίκτες της Ρούμπιν Καζάν με κάθε επισημότητα είναι οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς, με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή τους και τους ερυθρόλευκους να έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ο Ραντζέλοβιτς υπέγραψε για ένα έτος και ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 1.500.000 ευρώ. Ο 26χρονος εξτρέμ, τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει από την Ραντνίσκι Νις έναντι 550.000 το καλοκαίρι του 2018, είχε παραχωρηθεί δανεικός τις τελευταίες δύο σεζόν στη Λεγκανές και στην Ουράλ, ενώ δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Νίκολα Τσούμιτς από την πλευρά του υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ρούμπιν Καζάν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, η Βοϊβοντίνα συμφώνησε με την Ρούμπιν Καζάν γύρω ή λίγο πάνω από τα 2.000.000 και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του 24χρονου εξτρέμ, θα εισπράξει 1.000.000 ευρώ.



Source link