Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η πρώτη του Παπαγιάννη επί ελληνικού εδάφους | Μαζί του Καλάθης, Ντόρσεϊ και Ιτούδης


 

Ο διεθνής σέντερ φοράει την φανέλα της Φενέρμπαχτσε για πρώτη φορά αγωνιζόμενος στην Ελλάδα, με τον Νικ Καλάθη να δείχνει γεμάτος ενέργεια και τον Δημήτρη Ιτούδη να συλλέγει πληροφορίες για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να αγωνίζεται για λογαριασμό της τουρκικής ομάδας.

Το “Nick Galis Tournament”, στην Ρόδο, ξεκίνησε σήμερα, με πρώτο παιχνίδι εκείνο ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βέβαια, ο κόσμος δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει εν δράσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague, αφού το “Kallithea Arena” δεν έχει… άδεια πυροπροστασίας.

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, που ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίζεται με την φανέλα της Φενέρ στην Ελλάδα, ως πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Την στιγμή της εισόδου των παικτών για την προθέρμανση, ενόψει της έναρξης του παιχνιδιού, ο Νικ Καλάθης εμφανίστηκε ιδιαίτερα… ενθουσιασμένος, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να δίνει το “παρών” και τον Δημήτρη Ιτούδη να ετοιμάζεται με το σύνολό του για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.//ΓΚ





Source link