Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η πρώτη του Ντεσπόντοφ και το σχέδιο για το ντεμπούτο του




ΠΑΟΚ



ΠΑΟΚ: Η πρώτη του Ντεσπόντοφ και το σχέδιο για το ντεμπούτο του

PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός θα προπονηθεί σήμερα για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα. Πότε αναμένεται το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ την Δευτέρα 4/9 με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει άμεσα στην πατρίδα του για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Βουλγαρίας.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει και αυτός μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα.

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα θα το κρίνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που η αλήθεια είναι ότι επέμεινε στην απόκτηση ενός, τουλάχιστον, μεσοεπιθετικού που θα βελτιώσει τα στατιστικά της ομάδας του σε γκολ και ασίστ. Και ο Ντεσπόντοφ είναι αυτό ακριβώς: ένας ποδοσφαιριστής με ευχέρεια στο σκοράρισμα, με εξαιρετικά τελειώματα αλλά και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του μοιράζοντας τελικές πάσες.

Για την αγωνιστική του κατάσταση δεν υπάρχουν αμφιβολίες, παρά μόνο το γεγονός ότι στο τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική Βουλγαρίας ήταν μάλλον μοιραίος για την ομάδα του χάνοντας πέναλτι απέναντι Μαυροβούνιο.

Με τη Λουντογκόρετς έχει ήδη γράψει φέτος 11 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ. Στην πράξη λοιπόν ο Ντεσπόντοφ έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδι από τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ που έχει δώσει μέχρι τώρα 9 αγώνας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάτι που σημαίνει ότι από άποψη ετοιμότητας δεν υπάρχει κάποιος ενδοιασμός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει δείξει τους τελευταίους μήνες ότι δεν είναι τόσο… δογματικός στους χρόνους που θεωρεί ότι χρειάζονται οι νεοαποκτηθέντες για να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας του.

Ο Ντεσπόντοφ έχει δηλωθεί στη λίστα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην UEFA για τους αγώνες του Conference League και την επόμενη εβδομάδα λογικά θα ταξιδέψει και αυτός στη Φιλανδία για τον αγώνα με την Ελσίνκι.

Το θέμα είναι αν ο Λουτσέσκου τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και αν του δώσει την ευκαιρία να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.



Source link