Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η πρώτη ανάρτηση της νεαρής καλλονής μετά την αναβολή της δίκης


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/2 το νεαρό μοντέλο που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της και γνωστού Dj για ξυλοδαρμό. Στο πλευρό της ο νυν σύντροφός της και η δικηγόρος της, κ. Βασιλική Καμηλάρη.

Όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση πήρε αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του Dj, κ. Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη. Η νέα ημερομηνία για τη δίκη είναι στις 14 Ιουνίου 2023.

Λίγες ώρες μετά την αναβολή της υπόθεσης, το νεαρό μοντέλο, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας για ποιο λόγο δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό.

«Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό διότι προσπαθούσα να καθαρίσω τις σκέψεις μου, τα συναισθήματά μου και να ηρεμήσει το μέσα μου ως την δίκη. Σήμερα λοιπόν, η δίκη πήρε αναβολή διότι το ζήτησε η πλευρά του κατηγορούμενου (όχι πως περίμενα κάτι καλύτερο).

Προφανώς τους θύτες τους βολεύει να τα θάβουν κάτω από το χαλί για να κερδίσουν χρόνο. Δεν επιτρέπεται καμία άσκηση βίας ούτε σωματικής ούτε ψυχολογικής σε καμία ψυχή ανεξαρτήτως φύλου και θα ήθελα να συμβουλέψω με αγάπη και πολύ σεβασμό σε οποιαδήποτε βιώνει η έχει βιώσει κάτι παρόμοιο να βρει τη δύναμη να μιλήσει. Όσο πιο σύντομα», έγραψε στην ανάρτησή της το μοντέλο.

Η ανάρτηση έγινε repost από την Καρολίνα Καλύβα, πρώην παίκτρια του Survivor All Star.



Source link