Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παρολί με φαβορί


Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και επιλέγει ένα παρολί με τρία φαβορί διπλά από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Λέτσε – Μίλαν (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η Μίλαν ανέκτησε ψυχολογία μετά την τεράστια νίκη επί της Παρί μεσοβδόμαδα για το Champions League και προφανώς θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που μετά το Σαββατοκύριακο έρχεται η νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες, είναι πολύ σημαντικό για μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν να μπουν με ηρεμία και χωρίς γκρίνιες στο δεκαπενθήμερο κενό. Και η Λέτσε είναι φυσικά ομάδα που προσφέρεται, έχοντας συμπληρώσει πλέον έξι ματς χωρίς νίκη στη Serie A.

Αλμερία – Ρεάλ Σοσιεδάδ (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Πολύ δυνατή η εβδομάδα που μας πέρασε για τη Σοσιεδάδ, που έρχεται από δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Στο πρώτο, με την Μπαρτσελόνα, η πολύ καλή εμφάνισή της (1,25-0,59 τα xGoals του ματς υπέρ της) δεν είχε βαθμολογικό αποτέλεσμα, καθώς γνώρισε μια σκληρή και άδικη ήττα με γκολ στο 90+2’, στο δεύτερο όμως, μεσοβδόμαδα με την Μπενφίκα, πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τους Πορτογάλους κλειδώνοντας από τώρα την πρόκριση στους 16 του Champions League. H Αλμερία είναι ουραγός στη La Liga, χωρίς νίκη και με μόλις 3 βαθμούς συγκομιδή ύστερα από 12 αγωνιστικές, και φυσικά η Σοσιεδάδ είναι απόλυτα σωστό και δικαιολογημένο φαβορί.

Χάβρη – Μονακό (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). H Μονακό, χωρίς να έχει φέτος τον “αποπροσανατολισμό” της Ευρώπης, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στη Ligue 1. Μετά μάλιστα το χθεσινοβραδινό 0-0 της Νις στο Μονπελιέ, έχει την ευκαιρία σήμερα με μια νίκη της να πιάσει τη Νις στη βαθμολογία και να μπει στη δεκαπενθήμερη διακοπή στη χειρότερη περίπτωση, αν δηλαδή η Παρί νικήσει στη Ρεμς, στη 2η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό μόνο πίσω από τους Παριζιάνους. Η Χάβρη, για τα δεδομένα της και τα κυβικά της, κάνει συμπαθητική χρονιά στηριζόμενη κυρίως στην καλή ανασταλτική λειτουργία της, όμως τώρα έχει απέναντί της μια επίθεση πραγματικά πολυβόλο, που μετρά 25 γκολ σε 11 αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε – Μίλαν: 2 (απόδοση 1.70) 16:00
  • Αλμερία – Ρεάλ Σοσιεδάδ: 2 (απόδοση 1.75) 17:15
  • Χάβρη – Μονακό: 2 (απόδοση 1.77) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.



Source link