Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η προπόνηση της Εθνικής στο “Φίλιπς Στάντιον” | Εκτός αποστολής ο Μπάλντογκ (photo + video)


 

Η “γαλανόλευκη” αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ δίνει ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία την Πέμπτη (7/9, 21:45) με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι στον τιμωρημένο Ντίνο Μαυροπάνο. Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης παρά τις ενοχλήσεις στα πλευρά του, αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάλντογκ.

Η Εθνική ομάδα, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (6/9) για το Αϊντχόβεν, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δηλώσει στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου πως η ομάδα θα πρέπει να είναι “γενναία” έτσι ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στους “οράνιε”.

Η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, ολοκληρώνεται με την προπόνηση στο “Φίλιπς Στάντιον“, όπου την Πέμπτη (21:45) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των δυο ομάδων.

 

 

 

Πέτρος Μαυρογιαννίδης



Source link