Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η προγραμματισμένη άφιξη των Αταμάν, Ερνανγκόμεθ και Λεσόρ στην Ελλάδα


 

Επιστρέφει ο Αταμάν ενόψει του αυριανού (10/09, 20:15, ΕΡΤ 3) φιλικού του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι και την επόμενη μέρα εντάσσονται στην προετοιμασία οι Ερναγκόμεθ – Λεσόρ.

Ο Εργκίν Αταμάν απουσίασε τελευταία στιγμή, αφού έπρεπε να επιστρέψει στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους, με τον Χρήστο Σερέλη να αναλαμβάνει τα ηνία του πάγκου για το φιλικό παιχνίδι του “τριφυλλιού” με την Τσεντεβίτα Ολίμπια. Ωστόσο, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει την Κυριακή 10/09 στην Αθήνα και θα διευθύνει την νέα του “ορχήστρα” κόντρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ ήταν διεθνείς με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των πατρίδων τους, για το Mundobasket 2023. Η Γαλλία ολοκλήρωσε από νωρίς τις υποχρεώσεις της, ενώ οι Ισπανοί δεν έφτασαν όσο μακριά μας είχαν συνηθίσει άλλοτε. Επομένως, την Δευτέρα 11/09, οι δύο νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πατήσουν επί ελληνικού εδάφους και θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα προετοιμασίας των “πρασίνων”.//ΓΚ



Source link