Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η παρακάμερα του Gala ήταν γεμάτη λάμψη, χαμόγελα και μπασκετικές προσωπικότητες




ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ



Βασίλης Σπανούλης: Η παρακάμερα του Gala ήταν γεμάτη λάμψη, χαμόγελα και μπασκετικές προσωπικότητες

PRINTSCREEN

Ο Βασίλης Σπανούλης κατάφερε να ενώσει ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη, σε ένα Gala γεμάτο από λάμψη, χαμόγελα και ανθρώπους που έχουν χτίσει σχέσεις ζωής μέσα από την συνύπαρξή τους στα παρκέ.

Το βράδυ του Σαββάτου (16/9) ο Αστέρας Βουλιαγμένης έμοιαζε με το επίκεντρο του μπασκετικού κόσμου της Ευρώπης. Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παίκτες -πρώην και νυν-, προπονητές, στελέχη ομάδων ή ομοσπονδιών, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τον Βασίλη Σπανούλη, σε ένα gala που ήταν γεμάτο λάμψη, χαμόγελα, αγκαλιές και σχέσης ζωής που αναπτύχθηκαν στο πέρασμα του χρόνου και πάνω στα παρκέ.

“Το μπάσκετ μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τόσους φίλους σε όλον τον κόσμο. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους, τον κ. Γιώργο και τον κ. Παναγιώτη. Το γεγονός ότι θα αποσύρουν τη φανέλα μου είναι κάτι εκπληκτικό. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γίνουν όλα αυτά. Η διαδρομή μου με τον Ολυμπιακό ήταν καταπληκτική. Υπήρχαν πολλές όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που μας έφεραν εδώ, στο να είμαστε μία πραγματική οικογένεια”, είπε το τιμώμενο πρόσωπο.



Source link