Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η οικογένεια Ανιέλι αποφάσισε να πουλήσει την βέκια σινιόρα, αποκαλύπτει η ‘Giornale’




ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ



Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, κατά τη διάρκεια αγώνα Grand Prix στη Μόντσα | 10 Σεπτεμβρίου 2022
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, κατά τη διάρκεια αγώνα Grand Prix στη Μόντσα | 10 Σεπτεμβρίου 2022
@2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Μετά από 100 χρόνια ιδιοκτησίας της Γιουβέντους η οικογένεια Ανιέλι πήρε μία μεγάλη και συνάμα ιστορική απόφαση που δεν είναι άλλη -σύμφωνα με δημοσίευμα της Giornale- από το να προχωρήσει στην πώληση του συλλόγου.

Το όνομα της Γιουβέντους είναι συνυφασμένο με την οικογένεια Ανιέλι και το αντίστροφο ωστόσο είναι αρκετά πιθανό αυτή η στενή σχέση να σταματήσει να υπάρχει στο κοντινό μέλλον.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα “Il Giornale”, με την εν λόγω μιλανέζικη (πολιτική) εφημερίδα να αποκαλύπτει πως η οικογένεια αποφάσισε να αποχωρήσει και πως έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να προετοιμάσει το αντίο προς το σύλλογο.

Η Γιουβέντους βρίσκεται σήμερα σε ξεκάθαρη κρίση και στο επίκεντρο δικαστικών περιπετειών, με τον πρώην πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι να έχει μετακομίσει στην Ολλανδία και τον σύλλογο να είναι στα στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Ο ισολογισμός είναι καταστροφικός, μεταξύ ζημιών και χρεών και η οικογένεια επιθυμεί, μετά από ένα λογιστικό ξεκαθάρισμα, να βγει στην αγορά”, αναφέρει το εν λόγω μέσο, προσθέτοντας πως ο στόχος τώρα είναι να βρεθεί ένας αγοραστής για να οδηγήσει την βέκια σινιόρα σε μία νέα εποχή.



Source link