Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Η Μπάγερν κατέκτησε το φιλικό τουρνουά με… ανατροπή


 

Οι Βαυαροί… σήκωσαν το τρόπαιο του τουρνουά “Magenta”, επικρατώντας στον τελικό με 84-82 επί του Ερυθρού Αστέρα, πριν ταξιδέψουν για την Αθήνα και το “Παύλος Γιαννακόπουλος” στο ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Η Μπάγερν Μονάχου με μεγάλο της πρωταγωνιστή τον Κάρσεν Έντουαρντς, κατάφερε να επιβληθεί με 84-82 στο τέλος επί του Ερυθρού Αστέρα στο φιλικό τουρνουά “Magenta”, κατακτώντας και την πρωτιά.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ από το πρώτο ημίχρονο και με τον Κάρσεν Έντουαρντς να τελειώνει το ματς με 20 πόντους, έχοντας 3/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 5/6 βολές και 3 ασίστ, έφτασε στη νίκη.

Άξιος συμπαραστάτης του Αμερικανού γκαρντ για τους Βαυαρούς, ήταν ο Σιλβέιν Φρανσίσκο, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, ενώ ο Μπούκερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση επίσης, μετρώντας 18 πόντους.

Για τον Ερυθρό Αστέρα διακρίθηκε ο Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους, ενώ στο πλευρό του με αξιώσεις στάθηκε ο Μίτροβιτς, ο οποίος σκόραρε 13 πόντους. Ο πρώην “ερυθρόλευκος”, Τζοέλ Μπολομπόι έμεινε στους 5 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 35-46, 55-60, 84-82//Γ.



Source link